Eilen illalla kun äitini kävi Leevin kanssa lenkillä se sanoi että Leevi yritti monta kertaa kakata, mutta mitää ei tullut. Myöhemmin illalla huomasin, että se hinaa takapuolta lattiaan ja siihen jäi jotain ruskeaa. Leevin takapuoleen oli tarttunut ruskea kakka kökkäre. Pesimme sen pois se oli kyllä aika tiukasti kiinni.

Aamu yöllä äiti heräsi kun leevi öhki ihan kuin se olisi yrittänyt oksentaa, mutta toisaalta se kuullosti yskältä. Aamulla äiti soitti eläinlääkäriin ja saimme ajan 13.15. Sitä ennen Leeville piti antaa tunnin välein parafiini öljyä ja katsoa tuleeko se läpi ja tuli onneksi.

Eläinlääkärillä Leeviä tutkittiin ja mitattiin kuume ja lämpöä oli 39.5 ja selvisi, että anaalirauhaset ovat täynnä. Leevin takamus oli todella kipeä kun anaalirauhaset saatiin tyhjennettyä oli vielä putsauksen aika se ei aivan onnistunut niinkuin ei suun tutkiminenkaa joten Leevi täytyi rauhoittaa. Anaalirauhaset saatiin putsttua ja suussa ei ollut muuta vikaa kuin vähän punoitusta.

Nyt ollaan kotona ja Leevi nukkuu ja lepäilee rauhallisena omassa korissaan.

Lääkkeeksi Leevi sai kipulääkettä ja antibiootteja sekä  viikon lenkkikiellon . Sanottiin myös, että paljon hellyyttä ja rauhallisuutta.

Nyt täytyy vain odotella, että poika paranee.